Fotografieweblog Redmer van der Meer

Foto's variërend van een zonsondergang tot een schip in de hoogste golven, vanuit kikvorsperspectief of vogelperspectief, zwart-wit of kleurrijk; Neem een kijkje in de fotografie van Golven op zee.


|- Home - Contact - FAQ -|

zondag 4 november 2012

Laatste cabin trip zonder sneeuw?

Bijna een maand geleden alweer, 5 oktober, toen we op cabin trip gingen. In de tussentijd heb ik het druk gehad met verslagen en opdrachten, daarna kwamen mijn ouders en afgelopen week mijn vriendin, dus het was redelijk druk...

Dan de foto's, op vrijdagmiddag vertrokken richting de cabin. Daarna volgde er eerst een stuk weg waarover het goed lopen was. Na een kilometer ging dit over in een traktorpad dat langzaam overging tot het lopen over de wetlands. Via de welbekende GPS op de telefoon moesten we langzaam naar links afbuigen en een stroompje oversteken. Daarna kwamen we een prachtige plaats tegen om even pauze te houden, waarbij Maarten in de boom moest klimmen. Na in totaal anderhalf uur lopen hadden we de dik 4 kilometer naar de cabin al gehaald, een makkie dit keer!

Het plan was om deze zonnige dag af te sluiten met een barbecue bij de rotsen van het meertje even verderop. Het ultieme plan was zelfs om dan de versgevangen vis van de haak naar de barbecue te verplaatsen. Helaas begon het snel koud te worden en waren en geen vissen die zin in onze nepvissen hadden, dus hebben we een zonsondergangbiertje gedaan op de top van de rots en zijn we daarna terug gelopen naar de cabin.

De volgende dag was het weer wat meer bewolkt, maar nog goed. Weer zijn we via een omweg bij de bergtop met nog enig uitzicht langs, gaan vissen in het meertje en Emiel had geluk, want die had een flinke forel aan de haak. Deze hebben we 's avonds heerlijk opgegeten, wat een mooi roze vlees had die vis! Deze zaterdag was ook de andere groep aangekomen, een stel Duitsers en Fransen. Met de hele groep 's avonds een groot kampvuur gebouwd en weerwolf gespeeld. Gezellig!

De zondag was druilerig en dus werd er besloten om de vroege bus naar huis te nemen (Er ging daar ca. 3 keer per dag een bus...).

Aangezien er hier vorige week, eind oktober, een halve meter sneeuw over Noorwegen is gevallen, denk ik dat dit wel eens de laatste cabin trip zonder sneeuw geweest kan zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten