Fotografieweblog Redmer van der Meer

Foto's variërend van een zonsondergang tot een schip in de hoogste golven, vanuit kikvorsperspectief of vogelperspectief, zwart-wit of kleurrijk; Neem een kijkje in de fotografie van Golven op zee.


|- Home - Contact - FAQ -|

zaterdag 4 september 2010

Terschelling 2-4 augustus 2010

Tussen Vlieland door even naar Terschelling geweest. De maandag was de Doeksenforum meeting waar ik graag heen wilde, daarom gingen Nynke en ik zondagmiddag naar huis vanaf Vlieland. Nynke ging maandag een tentamen maken en ik ging maandagochtend naar Terschelling! Daar op de natuurcamping bij West de tent opgezet, waar we 2 nachten in geslapen hebben. Vervolgens tussendoor wat met de mensen van het Doeksenforum rondgedwaald en een beetje schepen op de foto gezet. 's Middags Nynke van de extra sneldienst gehaald en een leuke avond gehad op het strand bij West aan zee.
De dinsdag zijn we op de fiets naar de Boschplaat gegaan en zo'n beetje alle Terschellinger dorpjes bekeken. De Pondkoek was overigens heerlijk! Die avond nog gezellig bij de tent gezeten en daarna zijn we gaan slapen. De volgende ochtend regende het helaas en we moesten die dag de tent inpakken. Uiteindelijk werd het droog om 15.00, toen hebben we de tent onder de boom vandaan gezet en zijn we het dorp in geweest, want daar was braderie. Om 17.00 de tent opgeruimd en wat gegeten en daarna om 18.35 op de Tiger gestapt naar Vlieland. Op de laatste dag na prachtig weer gehad en een heel gezellige beleving gehad van Terschelling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten