Fotografieweblog Redmer van der Meer

Foto's variërend van een zonsondergang tot een schip in de hoogste golven, vanuit kikvorsperspectief of vogelperspectief, zwart-wit of kleurrijk; Neem een kijkje in de fotografie van Golven op zee.


|- Home - Contact - FAQ -|

woensdag 20 april 2011

Met de Stena Britannica naar Harwich -> Londen

Op vrijdagavond vertrokken Nynke en ik vanuit Delft om met de Stena Britannica een dag naar Londen te gaan. In Hoek van Holland keurig ingecheckt en aan boord gelopen. Vervolgens de hut proberen open te maken, maar onze pasjes waren direct al defect. Gelukkig kwam er net een matroos ofzo voorbij die onze deur even heeft open gemaakt. Wat een luxe hut! Maar eerst eens nieuwe pasjes opgehaald. Daarna de hut beter bekeken en wat foto's ervan gemaakt. We hadden een TV en een heerlijk schone badkamer. Bovendien bleken de hutten zeer stil toen we die nacht lagen te slapen. Een heel verschil met de hutten op dek 5 van de ferry naar Newcastle!
Toen we 's ochtends gewekt werden door een "Making good time"-muziekje ben ik naar buiten gegaan om te kijken hoe het er bij lag. Nog geen zon, maar we lagen prima aan de kade. Toen we van boord konden zijn we direct de klaarstaande trein naar Londen Liverpool street ingestapt. We reden met de trein door het mooie landschap van Engeland, waar opvallen veel koolzaad werd verbouwd. Toen we aankwamen op het station in Londen zijn we direct een dagkaart voor de Underground gaan halen en met de tube richting de Tower of Londen gegaan.... Daar later meer over!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten