Fotografieweblog Redmer van der Meer

Foto's variërend van een zonsondergang tot een schip in de hoogste golven, vanuit kikvorsperspectief of vogelperspectief, zwart-wit of kleurrijk; Neem een kijkje in de fotografie van Golven op zee.


|- Home - Contact - FAQ -|

zondag 18 november 2012

Heit, mem en Sigrid oer út Fryslân

Papa, mama en Sigrid zijn in de herfstvakantie een weekend hier geweest. Voorafgaand aa dit gebeuren, ben ik nog halsoverkop op een vistrip geweest met Maarten. Helaas viel die vistrip wat in het water, want de spullen waren niet op orde. Het weer was wel prachtig, dus wel genoten!

Mijn ouders kwamen op donderdagmiddag aan en hadden een huurauto geregeld. Maar in plaats van de gereserveerde Polo stond er een dikke Passat klaar, prima deal! We zaten met zijn allen op de camping in Gullberget Camping, Åsen. Dat ligt ten oosten van Trondheim. De eerste middag, voordat we richting camping gingen zijn we de stad in geweest en door het centrum gewandeld.

De vrijdags hebben we een reis gemaakt naar Zweden en onderweg rendieren gezien, prachtig! Onze reis vervolgde naar een immense waterval, een van de grotere in Zweden. Via de skiplaats Åre en de 'goedkope' winkel voor de grens weer teruggereden naar de camping.

Zaterdags stond er een (te) lange autorit op de planning. Vanaf de camping zijn we naar de kust gereden, bij de eilanden Hitra en Frøya. Op het uiterste puntje zag je de Atlantische oceaan. Het was een prachtige rit, hele mooie en verscheidene landschappen gezien.

De zondags was een rustig-aan-dagje waarbij we in de buurt van de camping gekeken hebben op het schiereiland in het fjord. Hier hebben we een ruïne gezien en rotstekeningen. Ook was er een meer waarin de prachtige herfstkleuren weerspiegelden.

Maandags gingen ze helaas weer terug op het vliegtuig en werd ik weer gedropt in Trondheim. Bedankt voor de leuke dagen!

1 opmerking: